top of page

Training - 24/11 & 15/12: Leer lichaamstaal lezen en krijg inzicht in je eigen non-verbaal gedrag

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022

Schrijf je in voor één van onze Body Language Trainingen en ontdek alles over lichaamstaal en non-verbale intelligentie. Je leert de do's en de don'ts van non-verbale communicatie en hoe je dit, zowel privé als op het werk, in je voordeel kan inzetten. Leer alles over het lezen en interpreteren van non-verbale signalen en ontdek wat je kan doen om sterker te communiceren, zelfs nu we met z'n allen een mondmasker dragen.


De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 14/11 en 15/12.

Meer info en boeken:


Voor vragen kan u ons steeds contacteren:

👉 Bel ons: 0478 27 77 00

👉 Schrijf ons: evavsr@gmail.com


Uiteraard wordt de training corona proof georganiseerd!Impactvol communiceren met een mondmasker aan, hoe doe je dat?


Onlangs las ik in De Standaard een interessant artikel over de impact van mondmaskers op onze communicatie.


‘We beoordelen elkaar op het eerste gezicht en spreken het liefst face to face. … We scannen, zonder dat we ons er bewust van zijn, aan de lopende band mondhoeken, samengeperste lippen, dichtgeknepen kaken, smaller wordende ogen, zakkende wenkbrauwen, stijgende bovenlippen en rimpels rond neus en ogen. ‘Met 70 à 80 procent ­accuraatheid zijn we behoorlijk goed in het aflezen van basisemoties’, vertelt Van Hiel. ‘Maar een mondmasker verbergt een aanzienlijk stuk informatie en dus schatten we de emoties en intenties van de andere minder juist in.’’


Mondmaskers zullen vermoedelijk nog een hele tijd deel uitmaken van ons dagelijks leven en werk. Hoe kunnen we beter communiceren en verbinding maken met elkaar in een wereld zonder (optimale) gelaatsuitdrukkingen?


Het artikel in De Standaard, lees je hier: https://lnkd.in/dVpnGTZ

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page