Eva Vissers          ++32 (0)478 27 77 00          evavsrs@gmail.com          Disclaimer          Privacy                    

©2019 by Human Frequency. 

Communicatie is een zeer belangrijk onderdeel van ons werk en dagelijks leven.

In een wereld waar we zo gefocust zijn op 'wat' we zeggen, negeren mensen vaak 'hoe' ze een boodschap brengen. Nochtans bewijst de wetenschap dat meer dan 60% van onze communicatie non-verbaal wordt overgebracht.

Beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. De juiste lichaamstaal versterkt people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma, impact en invloed op anderen.

Bent u zich bewust van het effect van uw non-verbale communicatie op uw leven, werk en succes? Wist u dat uw non-verbale vaardigheden het verschil maken voor uw reputatie, omzet en klantvriendelijkheid? En dat u het potentieel bezit om de meest charismatische en invloedrijke persoon te zijn in uw nabije omgeving? En dit zelfs zonder één woord uit te spreken.

 

Tijdens onze science-based trainingen en coachings krijgt u inzicht in uw non-verbale communicatie, maar ook in de lichaamstaal van uw stakeholders. Met de juiste non-verbale communicatie strategieën creëert u grip op uw uitstraling, op gesprekken, onderhandelingen en resultaten.