top of page

Vergroot uw Charisma en Impact

met behulp van non-verbale vaardigheden

Voor thought leaders, publieke figuren, bedrijfsleiders, beleidsmensen, academici, woordvoerders, ondernemers en iedereen die wel eens een videoboodschap inspreekt

We leven meer dan ooit in een wereld waar authenticiteit als hoogste goed wordt beschouwd. Wij kennen allemaal mensen die briljant zijn, maar plaats zo iemand voor een camera (of voor een groot publiek) en je ziet de X-factor vaak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nog erger: de boodschap dreigt volledig verloren te gaan.

Vaak stemmen iemands woorden niet overheen met zijn non-verbaal gedrag. En laat dit nu net nodig zijn om authentiek over te komen.

Wist u dat de meest charismatische leiders de hulp inroepen van experten in non-verbale communicatie om te schitteren bij het brengen van een videoboodschap? Op beeld zijn de non-verbale signalen sterker dan het gesproken woord. Het is niet 'wat' je zegt, maar 'hoe' je het zegt. 

Gebruik je non-verbale 'superkrachten' om een videoboodschap te creëren die charisma, intelligentie, en toewijding overbrengt. 

Hoe bereid je jezelf voor? Hoe maak je een meesterlijke 1ste indruk? Hoe versterk je je uitstraling? Hoe vergroot je je charisma en kom je zelfzekerder over? 

Via 1-on-1 coaching of een workshop op maat reiken we u een non-verbale toolset aan waarmee u diepgaand leert connecteren met uw publiek.

Schitter voor de Camera

Cameratraining

"Op de kickoff van het Bryo-traject voor startende ondernemers ontvingen we Eva voor haar unieke workshop 'camera-training 2.0'. Eva begeleidt haar publiek op een duidelijke, professionele en zelfs zeer persoonlijke manier. Je merkt bij Eva een oprechte passie over non-verbale communicatie. Ook na de workshop hielp ze deelnemers met extra tips en persoonlijk advies. Ik kijk alvast uit naar een volgende samenwerking!"

Mathias Teuwen, Bryo Starterscoördinator bij Voka Mechelen-Kempen

Anker 1

"I would like to sincerely thank you for your support, coaching, advice pieces, encouragement, patience, questions preparation and good mood during the video shooting of this afternoon ... this could not have happened without you! It was a 'première' for me and you really managed to get me comfortable and to make me believe I could do it. This 'unknown' thing of being filmed has turned into a rather funny thing and this thanks to you."

HR Manager BeNeLux, IBM

Spreken met Impact

Wat heeft u aan een goed idee als u dit niet krachtig weet over te brengen? 

Of u nu spreekt voor een grote groep, deelneemt aan een strategische vergadering of op het punt staat om een potentiële nieuwe klant te pitchen, uw lichaamstaal is allesbepalend voor uw zakelijk succes. Zo kan uw non-verbaal gedrag bijvoorbeeld het verschil maken tussen het binnenhalen of missen van een belangrijke deal.

Hoe bereidt u zich doorgaans voor op een presentatie of een belangrijk gesprek? Focust u zich vooral  op de inhoudelijke opbouw, het formuleren van overtuigende elementen en een helder verhaal? Maakt u powerpoint slides en oefent u vooraf uw presentatie meerdere malen in zodat u elk woord kan dromen? ... Dan vergeet u een cruciaal aspect...

In een wereld waar we zo gefocust zijn op 'wat' we zeggen, negeren mensen vaak 'hoe' ze een boodschap brengen. Nochtans stelt de wetenschap dat meer dan 60% van onze communicatie non-verbaal wordt overgebracht en dat non-verbale signalen 12 tot 13 keer krachtiger zijn dan woorden.

Zonder dat we het beseffen zijn onze fysieke signalen en gewoontes een doorslaggevende factor voor een goede eerste indruk en verbinding met anderen. Ook wanneer we spreken voor een publiek of strategische gesprekken voeren.

Via 1-on-1 coaching of een workshop op maat leert u alles wat u moet weten over de onbewuste non-verbale processen die u kunnen maken of kraken als spreker. U ontwikkelt non-verbale vaardigheden die u op een krachtige manier kan inzetten voor meer impact en groter zakelijk succes. 

Deze coaching/training richt zich tot iedereen die wil leren Spreken met meer Impact, ongeacht de omstandigheden en de grootte van het publiek. M.a.w. elke professional die wel eens een potentiële klant pitcht, een speech geeft, deelneemt aan strategische vergaderingen of een presentatie geeft voor een publiek heeft bij het leren van deze non-verbale vaardigheden. Het maakt niet uit of u zich daarbij richt tot een grote groep of slechts tot 1 enkel persoon. Voorkennis is niet vereist. 

Contacteer Ons

Spreken met Impact en met meer Charisma

bottom of page