top of page

Tweedaagse Master Training in Non-verbale Communicatie & Leugendetectie

In Fenikshof, Grimbergen. Di 3/10 & do 19/10


 

Hierboven 2 impressies van één van onze vorige opleidingen op dezelfde locatie

Stuurt u wel eens onbewust sociale signalen uit die uw persoonlijk en zakelijk succes saboteren?

Heeft u af en toe het gevoel te kort te schieten op vlak van emotionele intelligentie?

Wil u sterker verbinding maken met mensen zodat u meer invloed kan uitoefenen?

Hoe zit het met uw charisma?

En zou u graag de gave bezitten om leugens te detecteren?

 

Het is verbazingwekkend hoe weinig vertrouwd we zijn met de invloed van non-verbale communicatie op ons werk en ons leven. Uw non-verbaal gedrag is nochtans allesbepalend voor het bereiken van uw persoonlijke en zakelijke doelen, het kan u letterlijk maken of kraken.

 

Beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. Het juiste non-verbaal gedrag versterkt people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma, impact en invloed op anderen. 

 

Deze 2-daagse masterclass reikt professionals essentiële non-verbale handvaten aan die zij nodig hebben om sterker te communiceren, beter te functioneren, negatief non-verbaal gedrag te detecteren in zichzelf maar ook bij anderen, sterker te connecteren met gesprekspartners, geloofwaardigheid uit te stralen, een positieve indruk te maken in welke situatie dan ook, ja zelfs een leugen detecteren. Kortom u leert hoe te excelleren in non-verbale communicatie.

 

Deelnemers krijgen via deze training inzicht in de eigen non-verbale communicatie, maar ook in de lichaamstaal van hun klanten, collega’s en stakeholders. Hierdoor creëert men grip op de eigen uitstraling, op gesprekken, onderhandelingen en resultaten. 

Data & Locaties - Aankomende Lichaamstaal Master Trainingen

Tweedaagse master training in non-verbale communicatie & leugendetectie  (2 dagen)

 

Di 3/10 & do 19/10

 

9:30 - 17:00

 

Locatie:     Fenikshof, Grimbergen

Docent:      Eva Vissers

Prijs:          540,- Euro

Open Traning Virtueel Vergadern

Inhoud Training

Speerpunten zijn:

 • Bewustwording van je eigen lichaamstaal en hoe dit andere beïnvloedt

 • Het verbeteren van je eigen lichaamstaal in relatie tot jouw doelen en context

 • De lichaamstaal van anderen juist leren interpreteren

 • Leer een leugen te ontdekken

 • Een heldere helikopterblik op non-verbale communicatie: Wat is non-verbale communicatie? En welke impact heeft het op ons werk en dagelijkse leven? We zoomen in op het belang van non-verbale communicatie. Je maakt kennis met de basisprincipes en komt meer te weten over de interpretatie en beheersing van lichaamstaal.

 

 • Je eigen lichaamstaal onder de loep: Weet jij welke boodschappen je uitstuurt met je lichaam? Stille signalen spreken luider dan woorden. Daarom onderzoeken we je lichaamstaal en de impact ervan op anderen. Je leert je uitstraling te versterken, een onvergetelijke eerste indruk na te laten, controle te krijgen over je lichaam en om sterke relaties uit te bouwen. Je ontdekt ook hoe je non-verbaal gedrag matcht met je doelen.

 

 • Lichaamstaal lezen en functioneren met emotionele intelligentie: Het gedrag van je gesprekspartners ontcijferen? Niet evident! Eva leert je de behoeften van je gesprekspartner te doorgronden door te letten op non-verbale signalen. Je wordt getraind in het detecteren van de zeven universele micro-expressies. Resultaat? Meer begrip voor de gevoelens van je gesprekspartner en je leert in te spelen op verborgen emoties. Je krijgt massa’s praktische tips om een klik te maken en vertrouwen op te bouwen met collega’s en klanten.

 

 • Non-verbaal gedrag vertalen en leugens detecteren: Gemiddeld kan je slechts 54% van de leugens doorprikken. Als professional is het nuttig om alarmbelletjes in je werkomgeving te herkennen. In het laatste deel vertelt Eva je alles over de methodologie van leugendetectie. Je leert ook de meest voorkomende non-verbale leugensporen te traceren. Misleiding op de werkvloer? Met je nieuwe knowhow wordt die kans een stukje kleiner. 

Door wie? 

Deze training wordt gegeven door Eva Vissers. Meer info over Eva’s achtergrond en ervaring vindt u hier

B42 2 kleiner.tiff

Lesduur: 2 dagen

Tijd: 9:30 - 17:00

Programma:

 • 9:00: Aankomst

 • 9:30: Start opleiding

 • 16:00 - 17:00: Gezellige afsluiter met een drankje.

Docent: Eva Vissers

Deelnameprijs: 540,- Euro pp, incl. trainingsmateriaal, broodjeslunch & drankjes en een persoonlijk certificaat van deelname.

 

Praktische Info

Ik kan de Lichaamstaal Master Training iedereen van harte aanbevelen! Het was een bijzonder leerrijke en inspirerende dag. Eva is op en top professioneel, spreekt met kennis van zaken, en brengt het beste in iedereen naar boven. Net als op het einde van een steengoed concert: "We want more!" 😀 Zodra de agenda het toelaat, teken ik graag in voor een vervolg.

Peggy Valcke, Professor aan de KU Leuven, Faculteit Recht en Criminologie, en Vicedecaan onderzoek - CiTiP

Michael Desmet, Eindredacteur/coach VTM nieuws

Als televisieman wist ik dat non-verbale communicatie belangrijk is, maar dat het zo een grote impact heeft... heeft me toch wel verrast.

Voor wie? 

Onze opleidingen richten zich tot iedereen die geïnteresseerd is in: 

 • een sterkere, meer charismatische uitstraling

 • meer impact krijgen

 • een onuitwisbare 1ste indruk maken

 • reageren op wat mensen denken maar niet zeggen

 • meer vertrouwen opbouwen met klanten en collega’s

 • andere mensen beter leren lezen

 • zelfverzekerd en responsief communiceren

 • diepgaander verbinding maken met gesprekspartners

 • lichaamstaal aanwenden om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken

 

Het maakt niet uit welke functie u bekleedt, of in welke sector u werkt. Iedereen is welkom.

 

Voorkennis is niet vereist. 

Hoe? 

 • Onze trainingen maken de vertaalslag van theorie naar praktijk, stimuleren interactie en zetten authenticiteit centraal. 

 • In deze training word je in kleine groep getraind.

 • De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. 

The full day training program 'The Power of Nonverbal Communication' with Eva was a big success! Eva's enthusiasm is very contagious, and it tastes like more. She prepared everything in detail and the evaluation of the participants were praising. Thank you, Eva, until very soon!

 - Michèle Martens, Coordinator at Voka - Chamber of Commerce Limburg 

bottom of page