top of page

Door wie? 

ONLINE MASTER CLASS: STERKER ONLINE VERGADEREN DANKZIJ SLIMME LICHAAMSTAAL

Vindt u het ook zo wennen, die online meetings? 

Weet u zichzelf soms geen houding te geven in beeld?

En als de digitale verbinding met de andere dan eindelijk lukt... slaagt u er dan ook in om een authentieke verbinding te maken met je gesprekspartners? ... Met voldoende impact? 

Online vergaderingen, digitaal lesgeven en andere vormen van online interactie zijn een cruciaal onderdeel van de moderne werkplek. Naast de vele voordelen zijn er ook heel wat drempels verbonden aan deze nieuwe vorm van werken. In eerste instantie denken we dan aan technische uitdagingen. Maar om op een effectieve wijze online te vergaderen is er meer nodig dan kennis rond tools en processen.

Praktische Info:

Lesduur: 3u00

Lesvorm: Online Workshop, via Zoom

Deelnameprijs: 230,- Euro pp, (vanaf 5 inschrijvingen 95,- Euro)

Betaalwijze: Via online boeking of via overschrijving. Te betalen voor de start van de workshop. Een factuur voor voldaan wordt nadien overgemaakt. KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

 

Rekeningnummer: BE45 7360 3943 3089. SWIFT/BIC code: KREDBEBB

Bewustzijn en beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. Ook tijdens videochats!

Uw eigen non-verbale signalen kunnen echt een verschil maken bij al uw online interacties. Immers, mensen 'geloven wat ze zien'. Uw lichaamstaal is daarom essentieel om uw boodschap goed over te brengen, ook wanneer u communiceert via een videoscherm. Bovendien ontvangt u gedurende het hele gesprek belangrijke non-verbale informatie van anderen maar dan moet u wel weten waarop u moet letten.

Data - Kies hier de datum dat je wil deelnemen & reserveer je plaats:

Donderdag

21 april 2022

Online Workshop

19:00 - 22:00

Docent: Eva Vissers

Prijs: 115,- Euro (vanaf 5 inschrijvingen 95,- Euro)

Wat? 

Deze online masterclass reikt u essentiële non-verbale handvaten aan die u nodig heeft om te excelleren in online vergaderen. U leert uzelf optimaal in beeld te brengen wat resulteert in een sterkere uitstraling, meer geloofwaardigheid, een betere groepsdynamiek en sterkere verbinding met uw gesprekspartners. Bovendien leert u ook hoe u de signalen van andere mensen kunt ontcijferen, zodat u er adequaat kan op reageren. Tot slot ontvangt u tal van hands-on tips die van u een ware 'videochat-master' maken.

Geen videovergaderingen geheimen meer voor al wie deze training volgt! Wel meer impact!

In onze blog vindt u alvast enkele interessante tips! 

" Opleiding met heel wat praktische tips over onze non verbale communicatie. De manier waarop die door de docent gegeven werd en de uitstraling van de docent was meteen het goede voorbeeld. Heel goed voorbeeld van een interessante online opleiding." 

Johan Mahieu,

PMO Inagro

Schermafbeelding 2020-11-17 om 12.02.29

Voor Wie?

Elke professional die online vergadert, virtueel lesgeeft of video-boodschappen maakt. Het maakt niet uit in welke sector u werkt of welke functie u bekleedt. Elke professional haalt onmiddellijk winst uit deze hands-on training.

Er is geen voorkennis vereist.

" Als televisieman wist ik dat non-verbale communicatie belangrijk is, maar dat het zo een grote impact heeft... heeft me toch wel verrast." 

Michael Desmet,

Eindredacteur/coach VTM nieuws

Door wie? 

Deze training wordt gegeven door Eva Vissers. Meer info over Eva’s achtergrond en ervaring vindt u hier

Programma

  • Definitie, Belang en Impact van non-verbale communicatie bij videovergaderen

  • Optimaliseer uw digitale "Eerste Indruk"

  • Optimale set-up

  • Starten met meer zelfvertrouwen dankzij de juiste voorbereidingen

  • Non-verbale DO's & DON'TS voor meer impact en charisma, een betere groepsdynamiek en een sterkere connectie met uw gesprekspartners

  • Leer lichaamstaal lezen en spanningsgedrag oppikken zodat u gepast kan reageren

  • Hoe vermijdt u veelvoorkomende onhandigheden

  • Hand-on tips 

  • Uw videogesprek elegant afsluiten

Open Traning Virtueel Vergadern
bottom of page