top of page

Door wie? 

Data - Kies hier de datum dat je wil deelnemen & reserveer je plaats:

Nieuwe data volgen binnenkort!

Over de Methode

Wij werken met de leugendetectie methode van Science of People, een human behavior research lab in de VS.  Deze methode is stevig geënt op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoek.Science of People bracht origineel onderzoek samen met gepubliceerde academische studies van marktleiders. Daarvoor hebben zij eerst meer dan 2000 academische studies bestudeerd, op zoek naar de meest betrouwbare methoden voor menselijke leugendetectie. Vervolgens codeerden ze honderden uren interviews met mensen die leugens vertelden, op zoek naar patronen die het best bij het onderzoek pasten.

Vaardigheden die je in deze cursus leert

​​

  • Leer de geheimen van lichaamstaal

  • Verbeter uw leugendetectievermogen

  • Ontcijfer verborgen emoties

  • Verhoog de eerlijkheid van uw interacties

Door wie? 

Deze training wordt gegeven door Eva Vissers. Meer info over Eva’s achtergrond en ervaring vindt u hier

Lesduur: 1 dag

Tijd: 9u30 - 16u30

Deelnameprijs: 450,- Euro pp, incl. trainingsmateriaal, lunch & drankjes en een persoonlijk certificaat van deelname. Vanaf 5 inschrijvingen slechts 299,- Euro pp

Betaalwijze:  Via online boeking of via overschrijving. Te betalen voor de start van de workshop. Een factuur voor voldaan wordt nadien overgemaakt. KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

 

Rekeningnummer: BE45 7360 3943 3089. SWIFT/BIC code: KREDBEBB

Coronaproof georganiseerd

Volledige terugbetaling in geval van onvoorziene annulatie wegens coronamaatregelen en uitstel niet mogelijk is

Praktische Info

Open Traning Virtueel Vergadern

BODY LANGUAGE  TRAINING VOOR  LEUGENDETECTIE 

Leer trefzeker de ware bedoelingen van mensen lezen

Je realiseert het je waarschijnlijk niet, maar in een gesprek van tien minuten wordt u gemiddeld twee tot drie keer voorgelogen. 91% van de mensen liegt regelmatig thuis en op het werk.

Wij denken graag dat we goed zijn in het opsporen van leugens, maar gemiddeld zijn we slechts met een nauwkeurigheid van ongeveer 54% succesvol in het detecteren van misleiding. Dat is nauwelijks beter dan toeval!

 

Leer hoe je misleiding kunt herkennen en verborgen emoties kunt ontdekken. Volg onze science basedmethode en leer de geheime taal van bedrog ontcijferen. 
 

Leugendetectie Training .jpg

Het doel van deze training is dat je leugens beter leert herkennen en verborgen emoties bij anderen kunt ontdekken.

 

Deze training steunt niet op luchtige, vage begrippen, maar is gebaseerd op een door de wetenschap ondersteund systeem.

 

Menselijke leugendetectie is immers geen eenvoudige wetenschap. Daarom hebben we de wetenschap rond leugendetectie teruggebracht tot een 5-stappenkader dat dient als vertrekpunt en waarrond je blijvend moet oefenen om leugendetectie onder de knie te krijgen als levensvaardigheid.

bottom of page