top of page

Donderdag 21 april 2022: 19:00 - 22:00

Via Zoom

€115 per persoon. Vanaf 5 inschrijvingen slechts €95 per persoon.

KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

Training 'Sterker Online Vergaderen dankzij Slimme Lichaamstaal'

Online Workshop

Op donderdag 21 april 2022 om 19:00 kan u deelnemen aan een online workshop over Virtueel Vergaderen. 

Deze online training reikt u essentiële non-verbale handvaten aan die u nodig heeft om te excelleren in online vergaderen. U leert uzelf optimaal in beeld te brengen wat resulteert in een sterkere uitstraling, meer geloofwaardigheid, een betere groepsdynamiek en sterkere verbinding met uw gesprekspartners. Bovendien leert u ook hoe u de signalen van andere mensen kunt ontcijferen, zodat u er adequaat kan op reageren. Tot slot ontvangt u tal van hands-on tips die van u een ware 'videochat-master' maken.

Vindt u het ook zo wennen, die online meetings? 

Weet u zichzelf geen houding te geven in beeld?

En als de digitale verbinding met de andere dan eindelijk lukt... slaagt u er dan ook in om een authentieke verbinding te maken met je gesprekspartners? ... Met voldoende impact? 

Bewustzijn en beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. Ook tijdens Videochats!

Online vergaderingen, digitaal lesgeven en andere vormen van online interactie zijn een cruciaal onderdeel van de moderne werkplek. Naast de vele voordelen zijn er ook heel wat drempels verbonden aan deze nieuwe vorm van werken. In eerste instantie denken we dan aan technische uitdagingen. Maar om op een effectieve wijze online te vergaderen is er meer nodig dan kennis rond tools en processen.

Bewustzijn en beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. Ook tijdens videochats!

Uw eigen non-verbale signalen kunnen echt een verschil maken bij al uw online interacties. Immers, mensen 'geloven wat ze zien'. Uw lichaamstaal is daarom essentieel om uw boodschap goed over te brengen, ook wanneer u communiceert via een videoscherm. Bovendien ontvangt u gedurende het hele gesprek belangrijke non-verbale informatie van anderen maar dan moet u wel weten waarop u moet letten.

Deze Workshop is bestemd voor:

Elke professional die online vergadert, virtueel lesgeeft of video-boodschappen maakt. Het maakt niet uit in welke sector u werkt of welke functie u bekleedt. Elke professional haalt onmiddellijk winst uit deze hands-on training.

Er is geen voorkennis vereist.

Programma:

  • Definitie, Belang en Impact van non-verbale communicatie bij videovergaderen

  • Optimaliseer uw digitale "Eerste Indruk"

  • Optimale set-up

  • Starten met meer zelfvertrouwen dankzij de juiste voorbereidingen

  • Non-verbale DO's & DON'TS voor meer impact en charisma, een betere groepsdynamiek en een sterkere connectie met uw gesprekspartners

  • Leer lichaamstaal lezen en spanningsgedrag oppikken zodat u gepast kan reageren

  • Hoe vermijdt u veelvoorkomende onhandigheden

  • Hand-on tips 

  • Uw videogesprek elegant afsluiten

Docent:

Deze training wordt gegeven door Eva Vissers. 

 

Graag meer info over de docent? Klik hier.

Best2.png

Mocht u tijdens het reserveren in het online boekingssysteem een technisch probleem ondervinden, gelieve ons te contacteren via:

bottom of page