top of page

Online Coaching in Lichaamstaal

Online Personal Body Language Coaching.p

Persoonlijk, op maat en exclusief

Ontvang gepersonaliseerde feedback rond je eigen non-verbale identiteit en dompel je onder in de wondere wereld van non-verbale communicatie. Wij werken samen aan de belangrijkste  non-verbale vaardigheden waarin jij je kan versterken. Wij geven u slimme tips & tricks op maat om je charisma te verhogen, je relaties te versterken en  te excelleren in je job. 

Een kleine investering in jezelf met grote impact! 

Hoe gaan we te werk? 

Tijdens een voorafgaandelijk telefonisch intake gesprek gaan we samen op zoek naar jouw belangrijkste non-verbale doelstellingen. We prikken een datum voor de virtuele coaching (deze gaat door via Zoom). Desgewenst mag je ons vooraf een filmpje van jezelf bezorgen. Wij analyseren dit filmpje en geven je persoonlijke feedback over je lichaamstaal. De coaching sessie is een mix van theorie en oefeningen. De lengte van de sessie(s) wordt bepaald door jouw vraag en jouw doelstellingen. Zo kan je bijvoorbeeld in een sessie van 1,5 uur al heel wat bijleren. Andere klanten kiezen dan weer voor meerdere sessies of zelfs voor een coachingstraject van 6 maanden. 

 

Reinhilde Christis, familiaal en sociaal bemiddelaar, Consenti

Zo fijn om mee te mogen gaan op jouw flow van kennis en enthousiasme. Dankjewel om zoveel tools en input op maat mee te geven in de coaching. Ik ben er onmiddellijk  mee aan de slag gegaan!

Veelgevraagde Coachingsdoelen:

  • Bewustwording van uw eigen (soms negatieve) lichaamstaal en hoe deze andere beïnvloedt

  • Beter leren spreken & presenteren

  • Indruk maken op klanten, opdrachtgevers of potentiële werkgevers

  • Uw eigen lichaamstaal inzetten in functie van uw beroep/doelen

  • Sterker connecteren met uw gesprekspartner

  • De lichaamstaal van anderen (uw klanten, uw baas, uw collega's, uw partner, ...) juist leren interpreteren en interageren met meer emotionele intelligentie

  • Zelfvertrouwen voelen en uitstralen (voor netwerken, strategische vergaderingen, presentaties, ...)

  • Uw elevator pitch perfectioneren

bottom of page