LICHAAMSTAAL MASTER TRAINING: EEN DAGTRAINING IN NON-VERBALE COMMUNICATIE

Heeft u voldoende impact? Komt u geloofwaardig over? Slaagt u erin een sterke verbinding te maken met mensen? 

Communicatie is een zeer belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk en leven. Maar doorgaans zijn we ons niet bewust van het effect van ons non-verbaal gedrag op ons zakelijk en persoonlijk succes. Met de juiste lichaamstaal versterk je nochtans je people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma en invloed op anderen.​ In tijden van Corona is lichaamstaal bovendien belangrijker dan ooit!.

In deze science based training reiken we u essentiële non-verbale handvaten aan die u nodig heeft om beter te functioneren, negatief non-verbaal gedrag te detecteren in uzelf maar ook bij anderen, verbinding te maken, geloofwaardigheid uit te stralen en een positieve indruk te maken in welke situatie dan ook. 

U krijgt via onze trainingen inzicht in de eigen non-verbale communicatie, maar ook in de lichaamstaal van uw klanten, collega’s en stakeholders. Met de juiste non-verbale communicatie strategieën creëert u grip op de eigen uitstraling, op gesprekken, onderhandelingen en resultaten.

Data & Locaties - Aankomende Lichaamstaal Master Trainingen

Binnenkort nieuwe data!

9:30 - 16:30

 

Locatie:      Artkom, Leuven *

Docent:       Eva Vissers

Prijs:          385,- Euro

(vanaf 5 inschrijvingen 299,- Euro)

* Ten gevolge van de geldende corona-maatregelen, geven wij momenteel uitsluitend virtueel les. We staan te popelen om u opnieuw in Artkom te ontvangen en op te leiden, maar dit is onder voorbehoud dat de huidige restricties versoepeld worden. Alvast bedankt voor uw begrip. Wij benadrukken in dit verband graag dat we ontzettend veel positieve feedback ontvangen rond de virtuele opleidingen die we momenteel organiseren. Intussen hebben wij ons ook gespecialiseerd in deze vorm van opleiden. Een perfect volwaardig alternatief met de hoogste kwaliteitsgaranties!

Inhoud Training

 • De grondbeginselen van non-verbale communicatie:  Wat is non-verbale communicatie? En welke impact heeft het op ons werk en dagelijks leven? We zoomen in op het belang van non-verbale communicatie. U maakt kennis met de basisprincipes en komt meer te weten over de interpretatie en beheersing van lichaamstaal.

 • Je eigen lichaamstaal onder de loep: Weet u welke boodschappen u uitstuurt met uw lichaam? Stille signalen spreken luider dan woorden. Daarom onderzoeken we uw lichaamstaal en de impact ervan op anderen. U leert uw uitstraling te versterken, een onvergetelijke eerste indruk na te laten, controle te verkrijgen over uw lichaam en om sterke relaties uit te bouwen. U ontdekt ook hoe u uw non-verbaal gedrag matcht met uw professionele doelen. Bovendien leren wij u hoe u in tijden van Corona uw lichaamstaal sterker kan inzetten om meer verbindend te communiceren, ondanks de communicatie barrières waarmee we momenteel geconfronteerd worden, zoals mondmaskers, social distancing en virtuele settings. 

 • Lichaamstaal lezen en functioneren met emotionele intelligentie: Het gedrag van andere mensen ontcijferen? Niet evident! Wij leren u de behoeften van uw gesprekspartner te doorgronden door te letten op non-verbale signalen (ook in tijden van Corona!). U wordt getraind in het detecteren van de zeven universele micro-expressies. Resultaat? Meer begrip voor de gevoelens van uw gesprekspartner en u leert in te spelen op verborgen emoties. U krijgt tal van praktische tips om sterker te connecteren en vertrouwen op te bouwen met collega’s en klanten. 

Workshop%2520Lichaamstaal_edited_edited.

Lesduur: 1 dag

Tijd: 9u30 - 16u30

Deelnameprijs: 385,- Euro pp, incl. trainingsmateriaal, lunch & drankjes en een persoonlijk certificaat van deelname.

Betaalwijze:  Via online boeking of via overschrijving. Te betalen voor de start van de workshop. Een factuur voor voldaan wordt nadien overgemaakt. KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

 

Rekeningnummer: BE45 7360 3943 3089. SWIFT/BIC code: KREDBEBB

Coronaproof georganiseerd

Volledige terugbetaling in geval van onvoorziene annulatie wegens coronamaatregelen en uitstel niet mogelijk is

Praktische Info

Voor wie? 

Onze opleidingen richten zich tot iedereen die geïnteresseerd is in: 

 • een sterkere, meer charismatische uitstraling

 • meer impact krijgen

 • een onuitwisbare 1ste indruk maken

 • reageren op wat mensen denken maar niet zeggen

 • meer vertrouwen opbouwen met klanten en collega’s

 • andere mensen beter leren lezen

 • zelfverzekerd en responsief communiceren

 • diepgaander verbinding maken met gesprekspartners

 • lichaamstaal aanwenden om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken

 

Het maakt niet uit welke functie u bekleedt, of in welke sector u werkt. Iedereen is welkom.

 

Voorkennis is niet vereist. 

Door wie? 

Deze training wordt gegeven door Eva Vissers. Meer info over Eva’s achtergrond en ervaring vindt u hier

Hoe? 

 • Onze trainingen maken de vertaalslag van theorie naar praktijk, stimuleren interactie en zetten authenticiteit centraal. 

 • In deze training word je in kleine groep getraind.

 • De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. 

 • We nemen de nodige maatregelen zodat u veilig les kan volgen (kleine groep, afstandsregel, ...)

Opleidingslocatie: Artkom, Leuven

ARTKOM is een 270 m² prachtig atelier in een voormalige conservenfabriek aan de Leuvense Vaart. 

Wie binnenstapt bij ARTKOM komt instant tot rust en voelt tegelijkertijd de energie stromen.

​Een inspirerende locatie met een gemoedelijke sfeer, waar je hartelijk ontvangen wordt en je jezelf kan zijn.

Een voorsmaakje? Zie hieronder een video-impressie van een gelijkaardige training in Artkom ( = zelfde locatie!):